onsdag den 3. oktober 2012

Fame

Der er lige sket et vigtigt fremspring i verdenshistorien... Bloggen har nu endelig rundet de 1000 kig! Wauw, vildere bliver det ikke! Det betyder at der nu kommer en helt ny dagsorden her hos mangolerne, for siden i elsker os så meget, må vi jo få fut i fejemøjet, og behage jeres sanser med flere og bedre frugtanmeldelser! Vi tager med glæde imod anbefalinger fra alle 4 verdenshjørner, om det så skal betyde at vi må tage til det eksotiske supermarked ICA i Sverige! (de har altså dragefrugter skal lige siges!)

Det er så nu vi må fastslå den konklusion, at det nok ikke kan passe det der med de 1000 frugtlovers, i kan jo meget bedre lide slik og kage! Puha! Det er, som Johannes sirligt udpeger, vist nok fordi Freyas startside i en del tid har været bloggen. Men skidt være med det, vi elsker jer alligevel, selvom 'jer' er en forvirret russer og folk vi tvinger til at gå herind og undersøge den fantastiske verden af os!

Dokumentation. Ja, jeg var nummer 1000...
Ha! Det næste bliver jo at vi bliver celebz pga. alle amerikanernes interesse for pæremeloner og mangoer!
Tak fordi du havde tid til at smutte et kig forbi, nu kan vi lykkeligt hoppe rundt med martini i hånden og sko fra gucci, store hjerner, store glæder.

Vi ses i jacuzziet, Kammango

Ingen kommentarer:

Send en kommentar